Trama vstupuje do International Trademark Association

S potěšením oznamujeme, že Trama se připojila k International Trademark Association s nadějí rozšířit globální dosah našich služeb a ještě více přiblížit účinnou ochranu značky podnikatelům po celém světě!

Od

Ján Búza

Od svého založení v roce 1878 sleduje International Trademark Association (INTA, Mezinárodní asociace ochranných známek) svou misi „podporovat ochranu značku a doplňkové služby na ochranu duševního vlastnictví s cílem posílit důvěru spotřebitelů, ekonomický růst a inovace a zavázat se k budování lepší společnosti prostřednictvím značek “ (Zdroj: INTA.org). V současnosti mezi členy INTA patří téměř 6 500 organizací ze 185 zemí.

One-stop-shop pro ochranu značky Trama se za poslední 2 roky rychle rozrostl a postupně rozšiřujeme náš rozsah mezinárodní ochrany značek. Zatímco náš interní právní tým pokrývá všechny hlavní jurisdikce včetně EU, Spojeného království a USA, úzká spolupráce s místními partnery se ukázala jako neocenitelná při plnění potřeb ochrany značek našich klientů.

Do naší nabídky služeb jsme již přidali řadu atraktivních zemí včetně Kanady, Číny, Japonska, Turecka a Indie. Úzké vztahy s lokálními poskytovateli služeb na ochranu duševního vlastnictví jsou nezbytné pro splnění vysokých očekávání našich klientů, a proto jsme velmi rádi, že jsme se stali součástí International Trademark Association!

Ján Búza
Ján Búza

Product Mind

Pomáhal škálovat portfoliové firmy pro VC fond

CEMS VŠE Praha

Chránit svou značku a myslet na její budoucnost můžete jednoduše s naším digitálním nástrojem trama™

Flowers