Příběhy našich klientů

Inspirativní rozhovory s našimi váženými klienty, jejichž značky hrdě chrání Trama.

WebSell2

červen, 20225 minut čtení

Příběhy našich klientů: All-in-one platforma WebSell pro uvedení firem do online světa

„WebSell je platforma, která poskytuje kompletní řešení pro uvedení firem do online světa. S naší značkou máme velké plány, takže registrace ochranné známky pro naše nové jméno na různých územích bylo nevyhnutelné.“ Přečtěte si celý příběh WebSell, dalšího spokojeného klienta týmu Trama, z pohledu Cilliana McGillycuddyho, marketingového manažera WebSell.

per-loov-oXqn2CXC 9Q-unsplash

únor, 20225 minut čtení

Příběhy našich klientů: SailTies, App-ka na zachytávání zážitků

Dva nadšenci plachtění, Thomas Guy a Chris Jacobs, vyvinuli aplikaci pro zbylé námořníky, která jim umožňuje zachytit své zkušenosti na jednom místě. Značka SailTies se okamžitě setkala s obrovským zájmem ze strany jachtařské komunity a její zakladatelé se přirozeně od samého začátku inteligentně zaměřili na ochranu značky prostřednictvím registrace ochranné známky! Přečtěte si celý příběh o přeměně záliby v plachtění na milovanou aplikaci.

Q99EALN 15

únor, 20215 minut čtení

Příběhy našich klientů: Kickresume

Kickresume představuje úspěšný startup, za vznikem kterého stojí Tomáš Ondrejka a Peter Ďuriš. Tento online nástroj pro tvorbu životopisů pomohl již přes 1,000,000 uživatelům získat vysněnou práci. Lehká zapamatovatelnost názvu Kickresume velmi dopomohla k úspěchu tohoto projektu a je to právě strach z možné nutnosti rebrandingu úspěšné značky, který zvýrazňuje důležitost ochrany značky již v časných stádiích byznys projektů. Přečtěte si rozhovor s Tomášem Ondrejka o jedinečnosti Kickresume, jakož io potřebě ochrany značky a zkušenostech s týmem Trama.

lance-anderson-QdAAasrZhdk-unsplash 1

únor, 20215 minut čtení

Příběhy našich klientů: ForZet, Ateliér architektury a designu

Každý architekt má vlastní rukopis. Úspěšné projekty jsou vizitkou a zároveň nejlepší reklamou pro architekta. V tomto sektoru je to častokrát právě jméno architekta, který vytváří úspěšnou značku a reprezentuje kvalitu. Nechte se inspirovat k ochraně jedinečnosti vaší firmy příběhem architektonického studia ForZet, který se rozhodl pro ochranu své značky prostřednictvím týmu Trama.

christopher-burns-Wiu3w-99tNg-unsplash 1

leden, 20215 minut čtení

Příběhy našich klientů: Unipol

Naši klienti jsou pro tým Trama tím nejdůležitějším. Máme radost z jejich úspěchů a těšíme se z projevené důvěry, která nám umožňuje ochránit jejich značku. Unipol je jedním z našich klientů a pevně věříme, že právě příběh zakladatele této společnosti, Ing. Maroše Kara, inspiruje i další firmy k ochraně jejich dobrého jména.

Fashion - clothes

leden, 20215 minut čtení

Příběhy našich klientů: OVERCOME your limits

"OVERCOME your limits" je příkladem splněného snu jeho zakladatele, Vojtěcha Halvelanda. Tato značka přináší módní kolekci cílenou na lidi s aktivním způsobem života a dopomáhá jim tak k překonávání vlastních cílů. Přinášíme vám rozhovor s Vojtěchem Halvelandom, zakladatelem této unikátní značky, a pevně věříme, že vás jeho příběh inspiruje k ochraně jedinečnosti i Vaší značky.

rupixen-com-Q59HmzK38eQ-unsplash

leden, 20215 minut čtení

Příběhy našich klientů: EMI

Přinášíme Vám rozhovor s dalším naším spokojeným klientem - Janou Cicmanová, zakladatelkou firmy EMI. Přečtěte si příběh úspěšné české značky, která dotváří komfort a pohodu v tisíce domovů prostřednictvím jedinečných textilních doplňků, a nechte se tak inspirovat pro ochranu i Vaší značky.

Chránit svou značku a myslet na její budoucnost můžete jednoduše s naším digitálním nástrojem trama™

Flowers